Благодаря, че не обикаляте депутатите ни, а ни поканихте. Това коментира

...
Благодаря, че не обикаляте депутатите ни, а ни поканихте. Това коментира
Коментари Харесай

Тошко Йорданов на срещата с Нинова: Благодаря, че не обикаляте депутатите ни, а ни поканихте

Благодаря, че не обикаляте депутатите ни, а ни поканихте. 

Това разяснява Тошко Йорданов на срещата с представители на Българска социалистическа партия по отношение на консултациите за сформиране на държавно управление с третия мандат. 

" Предстоят ни поредност от диалози с вас. Имаме съществени планове да създадем държавно управление, тъй като знаем какво ни чака в идващите месеци ", приветства Корнелия Нинова при началото на диалозите с представители на Има Такъв Народ. 

Тя помоли Има Такъв Народ за три неща, съобщи Нова тв.

" Първо, да кажете вашата позиция за това бихте ли желали да създадем държавно управление. Второ, желаеме то да стъпи върху програмата, която е отворена за оферти от Има Такъв Народ. След като не сте взели участие в съставянето й, безусловно разумно е да изразите мнение. Изпратили сме ви я авансово ",  каза Нинова. " И Трето, дано през днешния ден да не беседваме за конструкция и личен състав на Министерски съвет.

„ Благодаря ви, че не тръгнахте да ни обикаляте депутатите един по един и да им обяснявате какъв брой са значими и свободни ”, сподели Тошко Йорданов. „ Според нас е най-добре да се направи държавно управление с четирите партии, които бяхме до момента. Що се отнася до програмата, тя значително покрива съдружното съглашение, което сключихме преди. Прочетохме я и идваме с подготвени оферти ”, сподели още Йорданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР